Bedrukken kinderkleding

Het bedrukken van kinderkleding? Dan weet je zeker dat jouw zoon of dochter unieke kleding draagt. Het bedrukken van kinderkleding is ook een prima idee als je een kraamcadeau gepersonaliseerd weg wilt geven.

Aanbod Baby-en kinderkleding

Bedrukken kinderkledingBedrukken kinderkledingBedrukken kinderkleding

Niets leuker dan het bedrukken van unieke kinderkleding

Als er sprake is van gezinsuitbreiding, is niets leuker dan het laten bedrukken van kinderkleding. Dan geef je pas echt bijzondere kleding weg. Je weet dan zeker dat een ander niet met hetzelfde cadeau aankomt. Wat betreft de bedrukking heb je min of meer de vrije hand. Wij maken het bedrukken van kinderkleding betaalbaar en zeer persoonlijk. Behalve voor een geboorte, kun je ook op bijvoorbeeld Vader- of Moederdag besluiten om kinderkleding te laten bedrukken. En wat te denken van de trotse broers en zussen als er een baby is? Die doe je ook al een groot plezier met de bedrukking van babykleding.

Gratis verzending bij een bestelling vanaf vijftig euro

In ons vind je een jonge, betrouwbare en dynamische onderneming. We hechten eraan om het onze klanten zeer goed naar de zin te maken. Om die reden staan we borg voor een zeer snelle levering en leveren we de bestelde producten zelfs gratis als sprake is van een bestelling van tenminste vijftig euro. Door abonnee te worden op de nieuwsbrief, blijf je steeds prima op de hoogte van ons aanbod, want steeds weer komen we met nieuwe kleding op de markt. We werken nauw samen met andere webshops en zijn ook al zeer actief via social media. Onze producten worden standaard met liefde gemaakt en je kunt er altijd voor kiezen om de door jou bestelde producten ook bij ons af te komen halen. Uiteraard kun je kiezen voor een eigen ontwerp en kun je eveneens kiezen voor een van onze ontwerpen.

Bekijk ons aanbod accessoires

Ons aanbod wat betreft het bedrukken van kinderkleding mag gerust zeer breed genoemd worden

Kijken we naar ons aanbod, dan zie je in eerste instantie dat dit aanbod zeer breed en groot is. Pyjama’s? Die hebben we in overvloed, zoals we ook voldoende tassen van vilt en aten kunnen bedrukken. We hebben de leukste truien en T-shirts, hebben hoodies en vesten en natuurlijk ook een groot aanbod aan slabbetjes en rompertjes. Ook voor bijvoorbeeld een speelgoedmand klop je nooit tevergeefs bij ons aan, zoals we ook lakens, hangers en accessoires voor de kinderkamer in ons aanbod hebben opgenomen. Ons aanbod zal je dus niet snel teleur stellen!

Klantenservice


 

 

© 2017 - 2023 Letterz & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel